“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

Защо Fine Line?

  • Доказано качество на хранатa!
  • Лично отношение и загриженост за всеки клиент!
  • Професионализъм на целия екип!

Хелтиливингът ви помага да сте здрави и красиви, а Fine Line ви улеснява,  за да можете да го практикувате активно и последователно, без това да Ви натоварва допълнително;
Fine Line ви помага да живеете балансирано и да разпределяте правилно физическото и умствено натоварване в динамичното ежедневние;
Fine Line гради вашия лайфстайл и повишава самочувствието ви като съчетава полезното с приятното и не ви лишава от удоволствията на живота, а допринася за тях!

Мисия

Мисията ни е да популяризираме философията на хелтиливинг чрез нашия холистичен подход - здравословно и балансирано хранене, подходящи физически натоварвания и движение, цялостна грижа за тялото и духа.

Стремим се да повишим културата за хелтиливинг в България, да привлечем колкото се може повече хора към здравословния и пълноценен начин на живот. Крайната ни цел е едно по-здраво общество!

Визия

За нас здравословният начин на живот (хелтиливинг) е добра кауза, затова ние предлагаме интегрирана услуга за клиента посредством индивидуален подход - с цел да превърнем хелтиливинг в лична философия, в необходимост и начин на живот на всеки съзнателен човек.

Ще се стремим да привлечем най-добрите експерти от България като консултанти на Fine Line в името на каузата ни, и постоянно ще се консултираме с експерти от чужбина, за да следим световните тенденции и да предлагаме иновативни и качествени услуги в България.