“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

Милена Атанасова

Психолог и експерт по комуникации

Милена Атанасова е консултант на Fine Line в областта на психологията и публичните комуникации. 

Тя е завършила българска и чешка филология в СУ „Св.Климент Охридски” (2001) и психология в „Св.св. Кирил и Методий” (2005). Има множество специализации в областта на публичните комуникации и психологията. Работи в областта на комуникациите от 1999 г. През годините практикува в различни сфери – изкуство, реклама, търговия, интериор и дизайн, фармация, медии, лека промишленост, политика, наука и др. 

Като мениджър Връзки с обществеността работи от в компаниите Хигия АД, Българска Радиокомпания (Ретро Радио), Communicorp., Ficosota Syntez и Investor.bg. От 2010 г. управлява агенция за събитиен мениджмънт MAGICA events, която днес е агенция за цялостно комуникационно обслужване под името Shortcut Communications.

Председател на Българско дружество за връзки с обществеността за мандат 2009/2010, Председател на Комисията по професионална етика от 2011 г. до днес. Член e на Управителния съвет на Българска конфедерация за връзки с обществеността от 2009 г, член на Европейската асоциация на комуникационните директори (EACD) и на Българската асоциация за управление на хора.

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Промяната

Най-сигурното нещо в живота е... промяната. Заедно с нас паралелно се променя и светът – хората, местата, обстоятелствата, нагласите прочети повече »

Храна? Какво е това?

Храната е много важна и не трябва да забравяме да се храним... А това се случва на всеки изключително ангажиран човек, подложен на стрес от работата в днешно време. Но ние не живеем, за да работим прочети повече »

Колко важни са сънят и почивката… Част 1

Сънят е най-важната „храна“ за човешкия организъм. Той възстановява най-бързо необходимата доза енергия, за да живеем пълноценно и да имаме крепко физическо и психическо здраве прочети повече »

Колко важни са сънят и почивката… Част 2

Липсата на ползотворна почивка и най-вече безсънието могат изключително много да ви навредят и да влошат сериозно и психическото, и физическото ви здраве прочети повече »