“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

Оранжев хранителен режим

Тайната на свежия летен захар разкриваме с Оранжевия хранителен режим на Fine Line!

В него три основни съставки се грижат за предварителната подготовка за летните месеци с много слънце, и помагат за запазване на прекрасния златен тен и вътрешен чревен комфорт, а именно бета каротин, ликопен и Български пробиотик! прочети повече »

Безглутенов хранителен режим

Глутеновата нетолерантност или невъзможността даден организъм да преработва растителния белтък-глутен ограничава много хора в избора им при хранене.

Предлагаме Ви хранителен режим, в който да откриете необятните възможности да се храните вкусно, разнообразно и пълноценно без глутен. прочети повече »

Балансиран хранителен режим

Балансираният хранителен режим е предназначен за добра форма, тонус и поддържане на телесното тегло. Базирано е на петкратно хранене на ден и съдържа оптималната комбинация от незаменими хранителни вещества, витамини и минерали за балансиран начин на живот. прочети повече »

Вегетариански хранителен режим

Вегетарианското меню на Fine Line е подходящо за всички, които не ядат месо и месни продукти. Освен плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки, то съдържа също млечни продукти. По желание на клиента в менюто може да се добавят риба и рибни продукти. прочети повече »

Веган хранителен режим

Веганското меню на Fine Line е подходящо за всички, които се хранят само с плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки. По желание на клиента в менюто могат да се добавят повече функционални храни за стимулиране на имунитета и тонус през деня. Менюто може да послужи и за пост. прочети повече »

Здравословен кетъринг

Предлагаме здравословно и вкусно гурме меню за специални моменти – от семейни празници до корпоративни събития! прочети повече »

Програми

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ С FINE LINE

Пакет Здравословно отслабване е 10-дневен план за здравословно отслабване, разработен от лекарите диетолози на FineLine. прочети повече »

Започнете сега