“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

Лунен пакет

Една от най-популярните диети е Лунната – тя пречиства организма от токсините попаднали в него, както и освобождава тялото от задържаната вода. прочети повече »

Оранжево меню

Представяме Ви новото лятно Оранжево меню от Fine Line! В него три основни съставки се грижат за предварителната подготовка за летните месеци с много слънце, и помагат за запазване на прекрасния златен тен и вътрешен чревен комфорт, а именно бета каротин, ликопен и Български пробиотик! прочети повече »

Безглутенов обяд

Представяме Ви здравословен и вкусен безглутенов обяд на работното място или у дома, изключващ всички глутено-съдържащи продукти и приготвен с най-разнообразни техни полезни алтернативи. прочети повече »

Меню Вечеря

За заетите хора, които планират своята седмица, за тези които искат да си хапнат здравословно и вкусно вечер – сами, със семейството или с приятели, за тези които очакват гости и не искат да губят ценно време за подготовка на вечеря… или просто като част от разнообразието на вечерята за цялото семейство. За всички нас предлагаме вариант за избор само на вечерно хранене. прочети повече »

Оптимум меню

Mеню, предназначено специално за отслабване и тонизиране. То е изградено върху най-актуалните тенденции в диетиката и предлага оптималната комбинация от хранителни вещества, витамини и минерали. Екипът на Fine Line вярва, че храненето е ключова част от здравословния начин на живот и доставя голямо удоволствие. прочети повече »

Меню с прясноизцедени сокове DetoxMe!

DetoxMe! е пакет от 5 уникални прясноприготвени сока, микс от плодове, зеленчуци и суперхрани. Петте сока са предназначени за прием в рамките на един ден и са разработени по рецепта на Fine Line, за да осигурят най-важните за организма хранителни вещества. прочети повече »

Бизнес меню

Бизнес меню – гурме меню, което покрива „бизнес деня” – 3 хранения в рамките на работното време, без закуска и вечеря. прочети повече »

Лично Меню

Личното меню е целодневно, съдържащо щадящи, но питателни храни, съобразени с конкретното изискване на клиента. прочети повече »

Вегетарианско меню

Вегетарианското меню на Fine Line е подходящо за всички, които не ядат месо и месни продукти. Освен плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки, то съдържа също млечни продукти. По желание на клиента в менюто може да се добавят риба и рибни продукти. прочети повече »

Веган меню

Веганското меню на Fine Line е подходящо за всички, които се хранят само с плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки. По желание на клиента в менюто могат да се добавят повече функционални храни за стимулиране на имунитета и тонус през деня. Менюто може да послужи и за пост. прочети повече »

Програми

Заредете се с PRO’ЛЕТЕН DETOX!

Специално за вас, диетолозите на Fine Line разработиха Пакет Pro'летен Детокс, 5-дневен план за детоксикация. прочети повече »

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ С FINE LINE

Пакет Здравословно отслабване е 10-дневен план за здравословно отслабване, разработен от лекарите диетолози на FineLine. прочети повече »

Започнете сега