“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

Оранжев хранителен режим

Тайната на свежия летен захар разкриваме с Оранжевия хранителен режим на Fine Line!     

В него три основни съставки се грижат за предварителната подготовка за летните месеци с много слънце, и помагат за запазване на прекрасния златен тен и вътрешен чревен комфорт, а именно бета каротин, ликопен и Български пробиотик!                  

 *бета каротинът защитава кожата срещу вредните UV лъчи и оказва благотворно въздействие върху защитните механизми на организма срещу вредните фактори на околната среда и съдейства за поддържане на доброто зрение. Дългото приемане на сок от моркови, например – може да подчертае тена и без интензивно излагане на слънце.

*ликопенът подпомага забавянето на стареенето на кожата, като предпазва от т.нар. старчески петна, които се обрaзуват в резултат на оксидативен стрес. Кожата е по-устойчива на вредните лъчи и по-малко податлива на слънчеви изгаряния. Ликопенът се съдържа най-много в термично-обработените домати.

*пробиотиците са онези полезни бактерии, които тайно работят в нас за доброто функциониране, както на храносмилателната, така и на имунната ни система. Колкото повече от тях имаме в организма си, толкова по-леко понасяме предизвикателствата на необичайни храни и нетипични комбинации, нова среда и летни стомашни „агресори”. 

Българският Lactobacillus Bulgaricus е най-старият пробиотик в света и е дар от природата за нас. Той е единствената бактерия, която носи името на определен народ и географска територия, и единствено на която може да съществува.

(Ние препоръчваме пробиотичните продукти на DaflornМожете да ги поръчате чрез нас и ние да Ви ги доставим)

Изготвеният от нас Оранжев хранителен режим е базиран на пет кратно хранене:

  • Закуска
  • Междинно хранене (пробиотична напитка)
  • Обяд (двустепенен)
  • Следобедна закуска
  • Вечеря

 Запишете си час за консултация с диетолог и/или поръчайте на 0887/111 291 или на fineline@fineline.bg!

Цена на изготвен хранителен режим за 28 дни с рецепти е 100,00 лв.*

* Цената включва ДДС
** Хранителният режим се изпраща до посочен електронен адрес до 7 дни след заявката и заплащането му.

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Програми

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ С FINE LINE

Пакет Здравословно отслабване е 10-дневен план за здравословно отслабване, разработен от лекарите диетолози на FineLine. прочети повече »

Започнете сега