“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

Програма ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Специално разработена от Fine Line тридневна програма за по-лесно излизане от упойка след инвазивни терапии и разкрасяващи процедури. Менюто в програмата включва 5 хранения на ден като ястията са съобразени със специфичното състояние на клиента:   Първи ден – Течни плодово-зеленчукови храни със специални добавки за стимулиране на кръвообръщението и подобяване на кислородния обмен;  Втори ден – Редуване на течни прочети повече »

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ С FINE LINE

Пакет Здравословно отслабване е 10-дневен план за здравословно отслабване, разработен от лекарите диетолози на FineLine. прочети повече »

Заредете се с PRO’ЛЕТЕН DETOX!

Специално за вас, лекарите диетолози на Fine Line разработиха Pro’летен Детокс, 5-дневен план за детоксикация. прочети повече »

Менюта

Лунен пакет

Една от най-популярните диети е Лунната - тя пречиства организма от токсините попаднали в него, както и освобождава тялото от задържаната вода. прочети повече »

Оранжево меню

Представяме Ви новото лятно Оранжево меню от Fine Line! В него три основни съставки се грижат за предварителната подготовка за летните месеци с много слънце, и помагат за запазване на прекрасния златен тен и вътрешен чревен комфорт, а именно бета каротин, ликопен и Български пробиотик! прочети повече »

Безглутенов обяд

Представяме Ви здравословен и вкусен безглутенов обяд на работното място или у дома, изключващ всички глутено-съдържащи продукти и приготвен с най-разнообразни техни полезни алтернативи. прочети повече »

Меню Вечеря

За заетите хора, които планират своята седмица, за тези които искат да си хапнат здравословно и вкусно вечер - сами, със семейството или с приятели, за тези които очакват гости и не искат да губят ценно време за подготовка на вечеря... или просто като част от разнообразието на вечерята за цялото семейство. За всички нас предлагаме вариант за избор само на вечерно хранене. прочети повече »

Оптимум меню

Mеню, предназначено специално за отслабване и тонизиране. То е изградено върху най-актуалните тенденции в диетиката и предлага оптималната комбинация от хранителни вещества, витамини и минерали. Екипът на Fine Line вярва, че храненето е ключова част от здравословния начин на живот и доставя голямо удоволствие. прочети повече »

Започнете сега