“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ С FINE LINE

Пакет Здравословно отслабване е 10-дневен план за здравословно отслабване, разработен от лекарите диетолози на FineLine. прочети повече »

Менюта

Лунен пакет

Една от най-популярните диети е Лунната - тя пречиства организма от токсините попаднали в него, както и освобождава тялото от задържаната вода. прочети повече »

Меню с прясноизцедени сокове DetoxMe!

DetoxMe! е пакет от 5 уникални прясноприготвени сока, микс от плодове, зеленчуци и суперхрани. Петте сока са предназначени за прием в рамките на един ден и са разработени по рецепта на Fine Line, за да осигурят най-важните за организма хранителни вещества. прочети повече »

Вегетарианско меню

Вегетарианското меню на Fine Line е подходящо за всички, които не ядат месо и месни продукти. Освен плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки, то съдържа също млечни продукти. По желание на клиента в менюто може да се добавят риба и рибни продукти. прочети повече »

Веган меню

Веганското меню на Fine Line е подходящо за всички, които се хранят само с плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки. По желание на клиента в менюто могат да се добавят повече функционални храни за стимулиране на имунитета и тонус през деня. Менюто може да послужи и за пост. прочети повече »

Здравословен кетъринг

Предлагаме здравословно и вкусно гурме меню за специални моменти - от семейни празници до корпоративни събития! прочети повече »

Започнете сега