“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

Fine Line Зимна свежест пакет

Ние от Fine Line ви предлагаме нашето Свежо зимно меню. То е съчетание от детоксикиращи дни, свежи плодово-зеленчукови менюта и рибни изкушения. прочети повече »

Програма ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Специално разработена от Fine Line тридневна програма за по-лесно излизане от упойка след инвазивни терапии и разкрасяващи процедури. Менюто в програмата включва 5 хранения на ден като ястията са съобразени със специфичното състояние на клиента:   Първи ден – Течни плодово-зеленчукови храни със специални добавки за стимулиране на кръвообръщението и подобяване на кислородния обмен;  Втори ден – Редуване на течни прочети повече »

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ С FINE LINE

Пакет Здравословно отслабване е 10-дневен план за здравословно отслабване, разработен от лекарите диетолози на FineLine. прочети повече »

Заредете се с N’ЗИМЕН DETOX!

Специално за вас, лекарите диетолози на Fine Line разработиха N’зимен Детокс, 5-дневен план за детоксикация. прочети повече »

Менюта

Лунен пакет

Една от най-популярните диети е Лунната - тя пречиства организма от токсините попаднали в него, както и освобождава тялото от задържаната вода. прочети повече »

Меню Вечеря

За заетите хора, които планират своята седмица, за тези които искат да си хапнат здравословно и вкусно вечер - сами, със семейството или с приятели, за тези които очакват гости и не искат да губят ценно време за подготовка на вечеря... или просто като част от разнообразието на вечерята за цялото семейство. За всички нас предлагаме вариант за избор само на вечерно хранене. прочети повече »

Меню Велик пост

Менюто ни изключва всички животински продукти, балансирано е и съобразено така, че не лишава организма от необходимите нутриенти по време на постите. прочети повече »

Оптимум меню

Mеню, предназначено специално за отслабване и тонизиране. То е изградено върху най-актуалните тенденции в диетиката и предлага оптималната комбинация от хранителни вещества, витамини и минерали. Екипът на Fine Line вярва, че храненето е ключова част от здравословния начин на живот и доставя голямо удоволствие. прочети повече »

Започнете сега