“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ С FINE LINE

Изберете здравословния начин да свалите излишните килограми! С пакета Здравословно отслабване на Fine Line ще влезете в чудесна лятна форма с полезна и вкусна храна!

Пакет Здравословно отслабване е 10-дневен план за здравословно отслабване, разработен от диетолозите на FineLine. За разлика от екстремните диети за отслабване, този план представлява оптимална комбинация от храни, богати на витамини, минерали, фибри и протеини.  Той включва:

 

  • 10 дни целодневно меню от пет хранения (закуска, междинно хранене, обяд, следобедна закуска и вечеря) облечен в рецепти
  • Калорийният прием за жени е до 1000 kcal/ден, а за мъже до 1500 kcal/ден

 

Поръчайте на 02/981 30 81 или на fineline@fineline.bg!

 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Менюта

Лунен пакет

Една от най-популярните диети е Лунната - тя пречиства организма от токсините попаднали в него, както и освобождава тялото от задържаната вода. прочети повече »

Меню с прясноизцедени сокове DetoxMe!

DetoxMe! е пакет от 5 уникални прясноприготвени сока, микс от плодове, зеленчуци и суперхрани. Петте сока са предназначени за прием в рамките на един ден и са разработени по рецепта на Fine Line, за да осигурят най-важните за организма хранителни вещества. прочети повече »

Вегетарианско меню

Вегетарианското меню на Fine Line е подходящо за всички, които не ядат месо и месни продукти. Освен плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки, то съдържа също млечни продукти. По желание на клиента в менюто може да се добавят риба и рибни продукти. прочети повече »

Веган меню

Веганското меню на Fine Line е подходящо за всички, които се хранят само с плодове, зеленчуци, зърнени продукти и ядки. По желание на клиента в менюто могат да се добавят повече функционални храни за стимулиране на имунитета и тонус през деня. Менюто може да послужи и за пост. прочети повече »

Здравословен кетъринг

Предлагаме здравословно и вкусно гурме меню за специални моменти - от семейни празници до корпоративни събития! прочети повече »

Започнете сега