“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

За Нас

Fine Line е компания, която интегрира различни подходи за постигане на здравословен начин на живот – консултации и практики за хелтиливинг при хора, които търсят комфорт в съвременното динамично ежедневие. 

Да живеем здравословно също е изкуство. Ако сте ценители на живота, Fine Line ще ви разкрие вълшебния свят на хелтиливинг, изпълнен с усмивки, цветове и благоухания… 
Ще ви докажем, че освен полезен, здравословният начин на живот може да е също лесен, удобен и приятен!

Във Fine Line изповядваме философията „Здрав дух в здраво тяло.” и вярваме, че красотата е съчетание от двете.
Уважаваме и приемаме личния избор на всеки клиент – затова предлагаме, без да налагаме и търсим баланса.
Залагаме на експертизата, затова привличаме най-добрите и доказани специалисти в името на здравословния начин на живот и комфорта на всеки човек.
Стремим се да предоставяме най-качествената услуга като предлагаме интегриран подход и индивидуално отношение към случая на всеки клиент.
Гъвкави сме и обичаме иновациите – не преставаме да се развиваме и постоянно търсим всичко най-ново и доказано ефективно в сферата на хелтиливинг.
Предлагаме разнообразие – най-доброто и уникално по рода си съчетание от методи и най-добри практики в хелтиливинг (здравословно хранене и начин на живот).
Най-важен за нас са комфортът и самочувствието на всеки клиент – ние създаваме добри навици и улесняваме максимално клиента като му правим цялостна индивидуална програма, насочваме го към най-добрите специалисти и доставяме приготвената здравословна храна до мястото, което той пожелае.

“Fine Line – The art of healthy living”

Мисия

Мисията ни е да популяризираме философията за здравословен живот чрез нашия холистичен подход - здравословно и балансирано хранене, подходящи физически натоварвания и движение, цялостна грижа за тялото и духа.

Стремим се да повишим тази култура и да привлечем колкото се може повече хора към здравословния и пълноценен начин на живот. Крайната ни цел е едно по-здраво общество!

Визия

За нас здравословният начин на живот е изключително добра кауза, затова ние предлагаме ценна информация с цел да превърнем грижата за себе си в лична философия, в необходимост и начин на живот на всеки.

Ще се стремим да привлечем най-добрите експерти като консултанти на Fine Line в името на каузата ни, ще следим световните тенденции и ще предлагаме нови идеи и знание.