“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Иван Звездев

Кулинар и телевизионен водещ

Иван Звездев е посланик и консултант на Fine Line – той е мастър шефът, който популяризира здравословно приготвената кухня – както традиционна българска, така и кухнята от различни краища на света. Поканихме Иван във Fine Line, защото той споделя нашия интегриран подход за здравословен и пълноценен живот, и сам се придържа към 13-те принципа за хелтиливинг.

Най-важно за нас е, че Звездев е уникален човек – усмихнат и магнетичен, ценящ живота, широко скроен, с чудесно чувство за хумор и множество умения и знания. С една дума, един наистина ценен посланик, от който хората могат да взимат пример и да се учат на много неща.

Освен превъзходен кулинар (усвоява кулинарното изкуство в Аржентина), той е също цирков артист (изнасял е представления в Цирк Балкански до 90-те) и саксофонист (сформира оркестър „Гама”, а по-късно и „Съни дейс”).

Звездев е най-познат на широката публика като телевизионен водещ – първо на кулинарното предаване “Бон апети” по bTV /2001 – 2009 г./, а след това и на собствената си продукция “Кухнята на Звездев”. 

Иван Звездев има издадени поредица от кулинарни книги, като най-известната и продавана сред тях е “Те готвят”, съвместно със Слави Трифонов.

Освен в професионалния живот, Иван има заслуги и в личния – създал е голямо семейство (има чудесна съпруга и три деца), живее в просторна къща, с няколко домашни любимци! Затова ние, от Fine Line се радваме, че споделяме еднакви цели и най-висшата среда тях е да работим за едно по-здраво общество като даваме личен пример и помагаме на хората около себе си 🙂

 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments