“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Гергана Вълова

Сертифициран уелнес коуч

Гергана Вълова е основател на Fine Line. Първото си висше образование завършва в Софийски университет “Климент Охридски” със специалност Английска филология, след което се дипломира в Thames Valley University of London – специалност Бизнес администрация. Има също EMBA диплома от Американския университет в България. Тя е уелнес коуч, сертифицитан от IAWP (International Association of Wellness Professionals), USA.

Основният бизнес на Гергана Вълова датира от 1996 г. Тя е управляващ директор в една от водещите консултантски компании в България – Serdon.  Компанията има сериозен опит не само в страната, но и в Югоизточна Европа. Serdon работи предимно в три категории услуги – навлизане на пазара, бизнес развитие и разработка на проекти, като нейни клиенти са големите международни агенции за насърчаване на чуждестранната търговия, както и много от чуждите посолства в столицата.

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Управителят на Fine Line с номинация за „Бизнес дама на годината” 2013

Основателят и управляващ директор на Fine Line Гергана Вълова е номинирана за престижната награда „Бизнесдама на годината“ 2013. Това съобщи организаторът на конкурса, Лорд Евгени Минчев. прочети повече »

Чаша бяло вино

Висока чаша, светло кехлибарено съдържание, стипчив вкус на совиньон и температура малко под 10°. Звучи ли ви познато? Прекрасно преживяване в края на напрегнатия ден, изпълнен с глъч, задачи и предизвикателства. прочети повече »

Афродизиак храните – любовните елексири от природата

прочети повече »

Афродизиак храните – любовните елексири от природата Част 2

Статия за естествените афродизиаци. Mайката природа ни е предоставила редица естествени средства за подобряване на сексуалния живот. прочети повече »

Как да влезем във форма след празничната самозабрава…

Тялото ни е свикнало да поема повече храна и алкохол. прочети повече »