“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Ева Кулева

Лайф коуч и ментор

Eва Кулева е основател на Rare Life Coaching. Като лайф коуч и ментор, тя помага на необвързани и обвързани жени и мъже да създадат пълноценна връзка, преди всичко със самите себе си, за да могат да живеят хармонично и със своя партньор в живота.

Ева работи предимно индивидуално с авторски коучинг програми, води също групови тренинги за управление на времето и емоциите, общуване без агресия, дейтинг умения, управление на енергията и др.

Преди да се влюби в коучинга, Ева работи 10 години в областта на маркетинга и рекламата. Завършила е ‘Стопанско управление’ в СУ ‘Климент Охридски’ и вярва, че за да създадем живота, който искаме, е необходимо да станем експерти в управлението на времето и енергията си – емоционална, физическа, ментална и духовна.

“Докато работих като маркетинг мениджър, срещнах много успели в кариерата си жени, които бяха неудовлетворени от личния си живот. Тогава открих мисията си – да им помогна да създадат баланс в живота си, като към професионалните успехи добавят хармонични любовни взаимоотношения. Вярвам, че любовта е новата световна валута!’

Виж подробности за коучинг услугите на Ева

Виж как коучингът промени живота на клиенти на Ева

Разгледай Фейсбук страницата на Rare Life Coaching

Видеоблог ‘Радикални връзки’

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments