“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Ивет Павлова

НЛП коуч с фокус бизнес растеж и баланс в живота

Ивет е Магистър по Финанси, с 15 години опит в банковата сфера. Работила е като вътрешен одитор, главен експерт “Развитие на клоновата мрежа” и смяна на корпоративния имидж на голяма търговска банка в България. Пет години е била и кредитен инспектор за малки и средни предприятия. Познава предизвикателствата на хората в бизнеса добре.

2009 г. ражда сина си и приоритетите й се променят. Започва да се занимава с психология и уелнес. Това я отвежда в друга посока на професионално развитие. Става консултант по спортно хранене и треньор по аеробика.

А когато среща коучинга и НЛП, направо се влюбва в тях и намира призванието си. Април 2014 г. се сертифицира като НЛП практик в България. Август 2014 г. – като НЛП коуч в Academy of Leadership Coaching and NLP, Сан Франциско, Калифорния. А в началото на 2017 г. се сертифицира като Big Money Business Coach в Сан Диего, отново в Калифорния. Член е на международната коуч федерация ICF и следва пътя на професионално развитие в организацията.

Сега тя като коуч подкрепя хората да постигат по-бързо професионалните си цели, като в същото време се грижат за себе си и взаимоотношенията си у дома навреме.

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments