“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Ирина Кирякова

Психолог и психотерапевт

Ирина Кирякова е консултант на Fine Line като психолог и психотерапевт. Висшето си образование получава в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, магистър е по специалност – “Социално-педагогическа и психологическа помощ за семейства”.

Г-жа Кирякова има близо 10 години стаж в областта. Тя е сертифициран психотерапевт и член на Световната Асоциация по Позитивна психотерапия – WAPP. Практикува също Системен подход и процесуална работа към Психотерапевтичен институт по социална екология на личността (Psychotherapy Institut of Social Ecology of Personality). Член е на Дружеството на Психолозите в България.
Ирина Кирякова е преминала през множество квалификации: Индивидуална и групова психотерапия; Игрова терапия за деца от 3 до 15 годишна възраст; Умения за водене на семинар и работа с група; Позитивно мислене; Арттерапия; Стимулиране на ефективни поведенчески стратегии; Тренинги по себепознание и др.

Терапевтична области, в които работи ежедневно са: Депресии, панически разстройства, междуличностни проблеми, партньорство, фобии, зависимости, хранителни разстройства, психосоматика; себепознание и развитие.

 За повече информация посетете: http://irinakiriakova.com/

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

ЕМОЦИОНАЛНОСТТА НЕ Е ДИАГНОЗА

Човеците сме емоционални същества и това е едно от богатствата ни. Това, което може да ни вреди е дозата, в която изпитваме, но не и самото чувство. прочети повече »

Школа за родители “Стимул, наказание или самосъзнание” с Ирина Кирякова

прочети повече »

Чудото отвътре

Има един период от живота ни, в който се надяваме и вярваме на чудесата отвън. Вярваме в приказки и очакваме да ни се случат, вярваме в принцове и принцеси и очакваме да ни открият, вярваме в щастието и очакваме да прочети повече »

Как да се справим с депресията след ваканцията

На много хора се случва след лятната почивка да изпаднат в депресия, когато се завърнат в ежедневието си. При други отнема известно време прочети повече »

Позитивното мислене

Днес много се говори за позитивното мислене - излизат книги, статии, предаванията дискутират темата прочети повече »

Себепознанието

Всеки човек е една вселена и като всяка вселена той притежава богатства, възможности, ресурси, тайни, загадки, закони и сили, на които прочети повече »

Здраве и болест

Иска ми се да разгледам темата за здравето и болестта. Какво е здраве и какво е болест? Какво е разбирането ни за тези понятия. прочети повече »

Опознай вселената си, за да я обикнеш

Всички познаваме древната мъдрост „Здрав дух, здраво тяло”. Съвременната наука, вече, разполага с инструментите, за да обясни защо е така, докато предците ни са го извели интуитивно. прочети повече »

Животът е движение

Много хора се оплакват, че животът им е празен, скучен, тежък, безсмислен, … А как да се запълни празнотата, как скуката да се замести с вълнуващи преживявания, как да отместим тежестта, как битието де придобие смисъл? прочети повече »

Храната

Иска ми се да поговоря за храната в малко по-широк и символичен аспект. Всеки човек е изпитвал чувството на глад и знае колко силно се отразява това върху настроението, поведението и функционирането му прочети повече »

Усмихнете се, усмивката е здраве! Част 1

"Усмивката ще ти даде десет години повече живот." Това е китайска поговорка. Обикновено в народните мъдрости има повече истина прочети повече »

Усмихнете се, усмивката е здраве! Част 2

В психологията има нещо, което наричаме самоосъществяващо се пророчество. Ако се настроим предварително за нещо прочети повече »

За проблемите с теглото, диетите и хранителните разстройства Част 1

Какво означава всъщност проблем с килограмите? От кой кг нататък човек има проблем с килограмите? прочети повече »

За проблемите с теглото, диетите и хранителните разстройства Част 2

Когато не успяваш да свалиш се отчайваш и отново почваш с храната. Какво да правиш тогава? прочети повече »