“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Магдалена Пашова

Холистичен нутриционист

Магдалена Пашова е консултант на Fine Line в областта на нутрициологията. Тя е холистичен нутриционист от Canadian School of Natural Nutrition (CSNN) и вибрационен цветотерапевт по системата Australian Bush Flowers Essences.

Провежда индивидуални консултации, лекции и практически уъркшопи по въпросите за пълноценното и осъзнато хранене. Има специално разработени програми за двойки, планиращи зачеване, както и за бременни жени. В работата си помага на клиентите да се ориентират в морето от противоречива информация относно храненето и храните; да осъзнаят, че организмът им е уникален и да окрият кое е най-подходящото хранене за тях;  да изградят нови и полезни навици, вдъхновени от любовта към собственото си тяло и желанието да бъдат здрави и енергични.

От 3 години, Магдалена е автор на блога www.naturelita.com, в които представя информация за ползите от здравословното хранене и подходящи рецепти, илюстрирани с авторски снимки. Води редовни рубрики за хранене в списанията “Жената днес”,  “GoBio” и “9 месеца”.

До края на годината предстои излизането на първата ѝ книга, свързана с храненето на малки деца от 0 до 2 години и покриваща периодите преди и по време на бременност, кърмене, захранване и всичко останало до навършване на 2-годишна възраст.

Първото образование на Магдалена е свързано с Финанси и Международни икономически отношения. Преди да се насочи към холистичното хранене тя работи като консултант в международна одиторска фирма. Интересът към собственото здраве и здравословен начин на живот ѝ помагат да осъществи личностна и професионална трансформация.

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments