“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Мирослава Делчева

Холистичен здравен консултант и класически хомеопат

Мирослава Делчева-Пепелджийска е здравен консултант на свободна практика. Завършила е фармация в МУ-София, класическа хомеопатия в ЦЗО Едикта по акредитирана 3 годишна програма от Европеския комитет по хомеопатия, курсове по натуропатия, балансирано хранене, Бахова терапия, чревен микробиом към Университета в Колорадо и др.

Участва в управителния съвет на Асоциацията на лекарите хомеопати в България и заедно с екипа организира образователни лекции за пациенти, клинични срещи и конференции за специалисти.
Обучавала се е в методи за емоционална интелигентност и ненасилствена комуникация към Фондация Същност и Академия за общуване и е провеждала курсове за деца за емоционална грамотност, обучения за учители и родители за разрешаване на конфликти, емоционално здраве и общуване с емпатия и съпричастност. 

Консултира семействата, за това да имат по-добро качество на здраве, повече спокойствие и енергия, за да развият пълния си потенциал. Вярва, че здравето е комбинация от начин на живот, хранене, спорт, начин на мислене и справяне със стреса и предизвикателствата. В практиката си комбинира различни подходи, като профилактика и подкрепа с природни средства, класическа хомеопатия, балансирано и здравословно хранене, методи за емоционално здраве и профилактика на стреса, Бахови есенции, и други подкрепящи методи.

Провежда лекции и курсове за емоционално здраве, профилактика с природни методи, здравословно хранене и др. Консултант е на няколко частни детски кухни.

Повече информация за Мира Делчева може да намерите на: www.miradelcheva.com

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments