“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Райна Стоянова

Експерт по здравословно хранене

Д-р Райна Стоянова е лекар – диетолог и експерт по здравословно хранене на Fine Line. Нейният опит в областта на диететиката води началото си от студентските и години. Райна има честта да работи с видни имена в сферата на храненето като: Проф. Готие, Проф. Карел, Проф. Дюкан, както и различни компании, които разширяват погледа и за интегриран подход към пациента по пътя към достигането на здраве и комфорт на тялото и духа.

В момента д-р Стоянова специализира гастроентерология и прави хранителни консултации за хора с различни проблеми – наднормено или поднормено тегло, диабет, стомашно-чревни заболявания, чернодробни болести, автоимунитет, хранителни разстройства, както и за тези, които искат да подобрят хранителните си навици и да получат максимална полза от храненето си – вегетарианци и вегани, детокс, джусинг, бодибилдинг, бременни и кърмещи жени.

Райна Стоянова участва също в проекти, свързани със здравословното и балансирано хранене като GoBio Трансформация, Живей Активно, обучения и семинари на различни тематики, свързани с храненето.

Прилагайки личния си персонално ориентиран медицински подход към всеки пациент, младата лекарка е убедена, че нерационалното хранене, като част от съвременния начин на живот, стои в основата на повечето заболявания. 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments