“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

SOS! Искам сладко! – Д-р Григорова за сп. ЕVA

Толкова ли е опасна захарта и с какво можем да я заместим? Четете интервюто на нашия лекар диетолог Д-р Юлия Григорова за списание Ева тук или в майския им брой! “Всеки втори българин злоупотребява с консумацията на продукти и напитки със захар. Всеки втори мъж и всяка трета жена у нас страдат от наднормено тегло. прочети повече »

Fine Line в Harper’s Bazaar, ноември 2013

Ако не обичате да правите компромиси с нещо толкова важно като храната, то тогава може да се абонирате  за здравословния гурме обяд на Fine Line. Подбран в три ястия и 500 калории, различен всеки ден, без ограничения и табута – така че храненето през работния ден да носи енергия и наслада! Прочете цялата статия в прочети повече »

Fine Line в Elle, октомври 2013

В октомврийския си брой, списание Elle публикува статия за новото предложение за заетите офис колективи – Healthy Office, от компанията за здравословен начин на живот – Fine Line.

Fine Line в Harper’s Bazaar, октомври 2013

В изданието си от октомври месец, списание “Harper’s Bazaar” публикува статия за най – новият продукт – DETOX ME!…. прочети повече »

Часът на здравето с участието на Д-р Юлия Григорова

Как да се настроим към астрономическата есен и десет храни, които ще засилят имунитета ни през зимата? прочети повече »

Храни ли се българинът здравословно?

За да представи възможности за здравословно хранене през лятото самата Д-р Григорова, експерт на Файн Лайн, влиза в Евроком като главен експерт. прочети повече »

Fine Line в Harper’s Bazaar, юли-август 2013

В горещия летен брой на списание Harper’s Bazaar редакцията разказва за уникалното изживяване, което Fine Line предлага… прочети повече »

БНТ за фестивала We Love Aerobics, 06.07.2013

Събитието We Love Aerobics, което се проведе в Южния парк на София на 06.07.2013 г с подкрепата на Fine Line, беше отразено и в новините на Българската национална телевизия. Вижте краткото видео, в което Мартин Гаджев, главен организатор на фестивала и експерт по спорт към Fine Line, разказва за инициативата. прочети повече »

Viewsofia.com за фестивала We Love Aerobics, 05.07.2013

Един от любимите ни сайтове за мода и лайфстайл, Viewsofia.com, също публикува информация за организирания с подкрепа от Fine Line спортен фестивал – We Love Aerobics – в техния Weekend To Do List. прочети повече »

Информационна агенция Фокус – за фестивала We Love Aerobics, 05.07.2013

Информационна агенция Фокус за спортния фестивал на открито We Love Aerobics, който Fine Line подкрепи. Можете да прочетете публикацията тук. прочети повече »