“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Акустични вълни за премахване на целулит

Автор: Д-р Катя Паскова, Експерт в областта на естетичната дерматология
Публикувано на 23/11/2012, в категории: Beauty and Spa

Има ли някой, който да не иска да се отърве от досадния целулит? А има ли кой да ни помогне за това? Знаем, че сте опитвали какво ли не и до този момент е твърде вероятно да не сте останали доволни от резултатите.

20 минутна програма два пъти седмично. Това е всичко, което трябва да направите. Основни участници сте вие и акустичните вълни. А резултатът? Оформяне на тялото и видима редукция на целулита.

Само 1 месец е нужен, за да почувствате тялото си стегнато, кожата еластична, а вие безкрайно тонизирани!

Как действа?

При движение на накрайника по повърхността на кожата се излъчват акустични вълни, което вие усещате като вибрация. Тези вълни по механичен път чрез своите трептения разхлабват и разрушават плътните фиброзни нишки, обградили мастните депа. Точно тези мастни депа изпъкват като неравности по кожата и ни карат всеки път да се мръщим като си погледнем бедрата и дупето. Мастните клетки си остават цели, но вълните ги карат да осовбодят натрупаните в тях мазнини, вода и токсини, засилва се метаболизма им и постепенно намаляват обема си, а с това намалява и вашата обиколката, кожата се изглажда и става значително по-еластична и здрава. Ще бъдете доволни от първия ден, защото ще видите ефекта!

Какво още можем да очакваме?

Акустичните вълни водят до образуване на нови кръвоносни съдове, подобрява се добавката на кислород, намалява отокът, подобряват се циркулацията и лимфния дренаж. Както повечето хубави неща открити случайно и тук се е оказало, че там където се прави процедурата се получава подобряване и на стриите, ако имате такива. Най-подходящи за третиране са следните области: корем, бедра, задни части, ханш. Като цяло терапията с акустични вълни увеличава здравината на съединителната тъкан, повишава еластичността и гладкостта на кожата, намалява дебелина на подкожния слой мазнина, нормализира метаболизма в тъканите. Провеждането на поддържащи процедури гарантира дълготрайността на ефекта.

Какво още трябва да знаем?

Процедурите могат да се провеждат по всяко време на годината и е желателно да бъдат съчетани с хранителен и двигателен режим и достатъчен прием на вода. Само месец Ви е необходим, за да се почувствате отново привлекателни и красиви!

Бързо! Лесно! Безболезнено! прочетете повече

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)