“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Месец на любовта с Fine Line и Эрмитаж Бюти

Публикувано на 03/02/2015, в категории: Beauty and Spa,Lifestyle,Relax,Грижа за тялото,Здравословно хранене,Секс,Супер храни

Търсите любовен еликсир? Не Ви е необходим! Предлагаме нещо много по-изкусително в месеца на любовта – уникална комбинация от удоволствие отвън и отвътре! Съчетаването на месечно меню от вкусни ястия за стимулиране на либидото с масажи и СПА ритуали ще осигури на Вас и Вашия партньор романтика и страст през деня и през нощта.
Двойното удоволствие от специална храна и СПА процедури ще Ви накара да се чувствате чудесно и да изглеждате неустоимо в очите любимия човек!
Можете да изживеете и това приключение заедно като поръчате пакета със специална отстъпка за двама! Вместо по 750 лв. на човек, до 14 февруари поръчайте пакета за 650 лв. или общо 1300 лв.

Пакетът включва:

20-дневно меню, с 5 хранения на ден.

3 процедури по 60 минути в салон „Эрмитаж Бюти“ – можете да избирате между:

Класически масаж
Антицелулитен масаж
Ритуал за тройно отслабващо действие

*Ритуалът комбинира коктейл от морски водорасли, допринасящи със своите богатства.Терапията започва с нежна ексфолиация със специалния “Блестящ пилинг” на Талион, който активира притока на кръв, стимулира клетъчното обновяване, редуцита токсините. Втората стъпка е нанасянето на „Активиращ лосион“, съдържащ маслен екстракт на Ламинария Дигитата (водорасло богато на калий, натрий и калций), Undaria Pinnatifida (засилва естествената защита на кожата) и Criste Marine (морско растение, богато на витамин С със силни антисептични свойства). Като трета стъпка върху цялото тяло се нанася маска „3 Актив“-микронизиран прах от водорасли Laminaria Digitata, Spirulina и Lithothamnium с тройно действие – отслабващо,стягащо и минерализиращо.Тялото се завива в добре затоплено термоодеало. Следва релаксация под акомпанимента на спокойна музика.След бърз душ, чрез нежни масажни движения се нанася „Отслабващ биогел“ върху ръцете, краката и гърба (възстановяващ динамиката на метаболизма), и „Крем за отслабване и ремоделиране“ върху бедрата, коленете, корема и седалището (намалява локализираните мастни натрупвания, портокаловата кожа и задържането на вода).Терапията завършва с поднасянето на топъл дрениращ билков чай с превъзходен вкус и аромат на сладък лимон.

Цена на програмата:

650 лв. за един човек или 1300 лв. за двама с включен ДДС и доставка на храната.

Може да поръчате на fineline@fineline.bg или на 02/981 30 81

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)