“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Можем ли да постигнем перфектна форма само за месец?

Публикувано на 10/05/2012, в категории: Новини

По случай днешния Световен ден на движението за здраве, ние предложихме и първата си специална програма за широката публика. Програмата се казва „Перфектна форма само за месец“ и е разработена съвместно с д-р Силвия Паскалева – експерт към компанията по физиотерапия и управител на спортно-оздравителен комплекс “Лозенец” към Министерски съвет.

Лятото чука на вратата, а с него се засилва и желанието ни да влезем в перфектна форма. Какво можем да направим в оставащите дни до летните жеги и възможно ли е да влезем в така желаната форма без да подлагаме душата и тялото ни на стресиращи сложни диети и натоварващи физически упражнения? Отговорът е „Категорично Да!“ Не само е възможно, но също така вече е изключително лесно и сравнително бързо. Тествахме програмата и установихме, че добрите резултати идват от правилния подбор на компонентите. Ключов за нас е не само интегрираният, но и индивидуалният подход – дори при подобни „универсални“ услуги от страна на Fine Line, не пропускаме консултациите и наблюдението на лекарите-специалисти, консултанти към компанията и търсенето на цялостно въздействие и мултиплициращ ефект. Такава е и програмата „Перфектна форма само за месец“

В разработената програма е включено въздействие върху тялото на всички нива – посредством храна, движение, подпомагащи процедури и добавки. Съчетанието на тези елементи води до създаването на една лесно изпълнима, приятна и ненатоварваща програма за възстановяване на жизнените сили и възвръщането на усещането за лекота след студените месеци. Всичко в „Перфектна форма за един месец“ е съобразено с индивидуалните нужди на организма и е напълно здравословно.

Съдържанието на самата програма, както и цени, можете да видите ТУК

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)