“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Оранжева Новост от Fine Line за здрав тен и лятно самочувствие

Публикувано на 21/06/2016, в категории: Beauty and Spa,Uncategorized,Грижа за тялото,Диети,Здравословно хранене,Младост и красота

Честит първи летен ден! 

Днес настъпи астрономическото лято и се замечтахме за почивки, за дълго планирани пътувания, лежерни дни край морския бряг или разхлаждащи походи в планината. И се виждаме красиви, със златен тен, плоско коремче, красива кожа и здрава коса. И някак ни се иска това лятно АЗ да продължи дълго…

И ние се замечтахме…и решихме да поднесем слънчевата си изненада точно днес!

Представяме Ви новото Оранжево меню от Fine Line!   

В него три основни съставки се грижат за предварителната подготовка за летните месеци с много слънце, и помагат за запазване на прекрасния златен тен и вътрешен чревен комфорт, а именно:

бета каротинликопен и Български пробиотик

*бета каротинът защитава кожата срещу вредните UV лъчи и оказва благотворно въздействие върху защитните механизми на организма срещу вредните фактори на околната среда и съдейства за поддържане на доброто зрение. Дългото приемане на сок от моркови, например – може да подчертае тена и без интензивно излагане на слънце.

*ликопенът подпомага забавянето на стареенето на кожата, като предпазва от т.нар. старчески петна, които се обрaзуват в резултат на оксидативен стрес. Кожата е по-устойчива на вредните лъчи и по-малко податлива на слънчеви изгаряния. Ликопенът се съдържа най-много в термично-обработените домати.

*пробиотиците са онези полезни бактерии, които тайно работят в нас за доброто функциониране, както на храносмилателната, така и на имунната ни система. Колкото повече от тях имаме в организма си, толкова по-леко понасяме предизвикателствата на необичайни храни и нетипични комбинации, нова среда и летни стомашни „агресори”. 

Българският Lactobacillus Bulgaricus е най-старият пробиотик в света и е дар от природата за нас. Той е единствената бактерия, която носи името на определен народ и географска територия, и единствено на която може да съществува.

(Ние работим с пробиотичните продукти на DaflornМожете да ги поръчате чрез нас и ние да Ви ги доставим заедно с Вашето балансирано меню за деня.)

Повече информация и условия за поръчка на Оранжево меню, можете да видите тук

И някак ни стана Слънчево, и едно оранжево днес, като в онази песен….ла ла…

О-о-оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът..

С оранжевите майки, оранжеви дечица, оранжеви китари, оранжево звънят: „О-о-оранжево меню!”

 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)