“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Перфектният бански костюм за 2012

Публикувано на 02/08/2012, в категории: Lifestyle

Лятото отдавна вече е тук, сезонът на отпуските и почивките на море са в разгара си и има още едно нещо, за което трябва да се погрижите, мили дами… Какво е то ли? Перфектният бански, с който да се появите на плажа! Преди да излезете, за да обиколите всички възможни магазини, погледнете нашите предложения за лято 2012. 

 

 

 

1. Флорални мотиви

Някои от най-предпочитаните бански са тези с флорални мотиви – цял или от две части. Много е женствен, секси е и точно затова флоралните мотиви няма никога да бъдат забравени и оставени в минали колекции. Ако сте по-консервативна, със сигурност ще харесате повече банските в един цвят. Например изцяло бял. Все пак, ако предпочитате черното, който е и по-елегантен цвят, няма да залитнете към тенденциозните бански за 2012.

 

2. Сатен

Най-често срещаният бански тази година е този от материя, наподобяваща сатен. Този плат е “манията” на сезона. Ако изберете него, всеки ще се обръща след вас на плажа. Един съвет – розовото е цветът за този тип бански. Изглежда просто неотразимо!

3. Животински мотиви

Както всеки летен сезон и този се появяват банските с животински мотиви. Вдъхновете се от дизайнерските предложения и намерете перфектния бански за вас. Ще изглеждате разкошно и много стилно.

4. Еклектични цветове

Друга много важна тенденция тази година са банските в еклектичните цветове. Сивите, каки, кафявите и другите подобни на тях цветове не са на мода. Забравете за тях! Тази година еклектичните цветове са на първо място в класациите. Изберете бански в тези цветове – изкрящи и лъскави.

5. Цели бански

Целите бански присъстват и в тазгодишните предложения. Изберете онзи, който най-добре пасва на фигурата ви, на личността ви и не на последно място… на модните трендове за плажа тази година.

6. Ретро бански

Изненадващо е, може би, но… ретро банските вече не са ретро през 2012, а са съвсем последен писък на модата! Ако харесвате тези модели, не се колебайте изобщо! Вземете си такъв бански и ще изглеждате ослепително женствена. 

Един съвет от нас, ако желаете да бъдете най-сексапилната жена на целия плаж, не извървявайте само половината път… извървете целия път към секси бански и изберете онзи, който ще ви направи неповторима!

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)