“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Представяне на терапията Spectro-Chrome

Публикувано на 25/02/2014, в категории: Lifestyle,Новини

Заповядайте на 04.03.2014 от 18:30 в офиса на Файн Лайн ( София, ул. Ангел Кънчев 23А, ап.2), за да научите повече за терапевтичната система за холистичен баланс чрез видимия спектър.

Spectro-Chrome е безопасна и естествена терапевтична система, която се основава на използването на видимия спектър (цветове). Създадена е през 1920 година от Диншах П. Гадиали (Dinshah P. Ghadiali).

Научната основа на метода се основава на следните интердисциплинарни стълба:

– За да работи перфектно, човешкото тяло трябва да получава определени химични елементи. Липсата на тези елементи може да се дължи на вътрешен проблем (тялото не ги произвежда), или външен (липса в хранителния прием);

– Силата на химическите елементи зависи от тяхния атомен строеж, който може да бъде открит чрез спектроскоп и кодиран в цветни линии; така всички химични елементи от таблицата на Менделеев са кодирани, в съответствие с преобладаващите линии на Фраунхофер, като определен цвят;

– В основата на метода Spectro-Chrome е използването на цветните кодове вместо самите химическите елементи, с цел увеличаване или намаляване на физиологичните дейности на организма, като всеки химичен елемент/цвят се свързва с конкретна физическа функция на човешкото тяло.

Резултатът е система, която по математически прецизен начин свързва всяка болест с липсата или излишъка на даден химичен елемент, като балансът се възстановява точно където е необходимо, чрез цветната светлина, създадена от една обикновена лампа и комплект цветни филтри.

Защо Spectro-Chrome терапията действа?

Прочетете повече тук…

 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)