“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Специален подарък за всички дами от Fine Line и Derma Vita

Публикувано на 10/12/2012, в категории: Beauty and Spa

Екипът ни и партньорите ни от Derma Vita поднасяме специален подарък за всички дами, които държат да изглеждат чудесно дори и в големите студове – специална разкрасителна програма, наречена „Ефирна и сияйна“! 

Програмата е предвидена за две седмици и включва индивидуален хранителен режим и едни от най-модерните, доказано ефективни процедури от естетичната дерматология. 

Основната причина да ви предложим тази програма е, че през есенно-зимния сезон атмосферните условия са по-сурови и дори при редовно третиране кожата загрубява, а апетитът значително се увеличава… Затова диетологът ни д-р Райна Стоянова и популярният ни експерт-дерматолог д-р Катя Паскова разработиха уникална комбинация от иновативни методи в естетичната дерматология и подходящи диетични храни, за да можете в рамките на 2 седмици да постигнете видим ефект върху фигурата и кожата ви за перфектен външен вид по време на Коледните и Новогодишни празници. 

До края на януари всяка от вас ще може да се възползва от 2 разновидности на програмата, като същевременно ще може да ползва услугите на преференциални Коледни цени с повече от 30% отстъпка! 

Конкретните параметри на програмата в двата й варианта можете да видите тук: “Ефирна и сияйна за зимните празници” – Вариант 1 и “Ефирна и сияйна за зимните празници” – Вариант 2.

Очакваме ви!

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)