“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Школа за родители “Детската сексуалност” с доц. д-р Румен Бостанджиев

Автор: Доц. Д-р Румен Бостанджиев, Сексолог и психотерапевт
Публикувано на 15/08/2013, в категории: Секс

Сексуалността на децата е тема, която смущава и обърква доста родители. В същото време именно ние родителите сме тези, които в най-голяма степен могат да допринесат за изграждане на представите, моделите на поведение и уменията у децата ни, които да им помогнат в стремежа им към пълноценен и удовлетворяваш личен живот.

Интересна и полезна лекция на тема “Детската сексуалност” ще изнесе доц. д-р Румен Бостанджиев от 11:00 часа на 17.8.2013 г. в къта за хранене на Сердика център в София, където ще се състои поредната среща на школата за родители „Как да пораснем заедно”.

По време на срещата ще бъдат коментирани митовете и научно установените факти, свързани с развитието на детската сексуалност като особено внимание ще се отдели на ролята ни като родители в изграждането на позитивна и отговорна нагласа у децата ни към тяхната сексуалност и личен живот.

Дискусията ще включва и възможност за директни отговори на всички въпроси, които вълнуват родителите на деца от различни възрастови групи, свързани с тяхното сексуално развитие и поведение.

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)