“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Школа за родители „Как да пораснем заедно” продължава – 16.03.2013

Публикувано на 14/03/2013, в категории: Новини

ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ ЩЕ БЪДЕ ПОСВЕТЕНО НА ЩАДЯЩАТА МЕДИЦИНА 

На 16 март (събота), от 11:00 ч. в Сердика център ще се състои третото издание на безвъзмездната школа за родители „Как да пораснем заедно“ – пилотен проект за родители на деца от 1 до 7 годишна възраст. Лекцията този път ще бъде на тема: „Щадящата медицина, наречена хомеопатия“, а лектор ще бъде популярната доц. д-р Мария Папазова. Тя ще даде насоки на родителите как да изградят по-осъзната лична отговорност на детето към собствения им живот и здраве. 

Инициативата за училище за родители на деца над 1 година бе подета от Fine Line през 2012 г. и ще продължи веднъж месечно до края на годината с различни лекции по актуални теми за родителството в първите седем години, представени от експерти в различни области, свързани със съвременното отглеждане на децата. 

Всяка среща се осъществява с любезното съдействие на Сердика Център като домакин и медийното партньорство на най-големия женски портал Розали (www.rozali.com). 

Лекциите от Школата са напълно безплатни и е планирано да се провеждат всяка трета събота от месеца между 11:00 и 13:00 часа в Сердика център, ниво 1, зона за хранене. Темите на срещите ще са свързани с пълноценното физическо и психическо развитие на детето – включително изграждането на неговата самоувереност, възможността да общува с другите, да се храни правилно, да се предпазва от болести и други неблагоприятни фактори – да гради само своя здравословен начин на живот. 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)