“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Школа за родители „Как да пораснем заедно”

Публикувано на 16/01/2013, в категории: Новини

ОТВАРЯ ВРАТИ В СЕРДИКА ЦЕНТЪР ТАЗИ СЪБОТА

 От 19 януари тази година стартира новата инициатива на Fine Line с подкрепата на Serdika Center и Розали (www.rozali.com) “Школа за родители”. Проектът ще се проведе под мотото “Как да пораснем заедно” и е подготвен специално за родителите с деца на възраст между една и седем години. Лекциите ще бъдат напълно безплатни и ще се състоят всяка трета събота на месеца от 11:00 до 13:00 часа в Serdika Center, ниво 1, зона за хранене. Темите на срещите ще са свързани с изграждане на самоувереност и самоуважение у детето; възпитанието или защо първите седем са толкова важни; изкушенията при хранене; значението на спорта и още много и важни теми, свързани с комуникацията и развитието на детето в среда.

Fine Line е компания, която интегрира различни подходи за постигане на здравословен начин на живот. Да живеем здравословно също е изкуство. Ако сте ценители на живота, Fine Line ще ви разкрие вълшебния свят на хелтиливинг, изпълнен с усмивки, цветове и благоухания… Преди година компанията ни разработи система от курсове: “Fine Line училище за родители“, която включва 3 възрастови групи деца. Повечето лектори, които ще чуете в „Школа за родители“ са именно от нашите експерти. Заповядайте на 19-ти, за да се убедите, че проектът си заслужава!

Serdika Center е центърът с най-голямо разнообразие на търговски марки – той обединява под един покрив 210 магазина и категорично превъзхожда по брой и разнообразие на представените марки всички останали търговски обекти от този тип.

Rozali.com е най-големият женски интернет портал в България. Жизнен, забавен, провокативен… Rozali.com обхваща 360 градуса от живота на новото поколение уверени и амбициозни жени. 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)