“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

5 Детоксикатора, които всеки трябва да има в къщи

Автор: Д-р Силвия Паскалева, Лекар-специалист в областта на физиотерапия и рехабилитация, Диетолог
Публикувано на 10/12/2013, в категории: Здравословно хранене

За да градим едно по-здраво общество, хората трябва да спрем да разчитаме на лекарства и антибиотици, а вместо това да започнем да създаваме свои собствени домашни аптеки.

Докато аптеките носят лекарства, домашните аптеки осигуряват полезни билки, подправки, корени, зеленчуци, ядки, плодове, кори, глини, водорасли и плодове, които идват направо от градината или са диворастящи. Тези естествени вещества, са лечебни по начин, по който работят в синхрон с естествените процеси в организма.

  1. Ябълков оцет – единственият детоксикатора, в който не се добавят химии по време на дестилацията.

  2. Куркума, Куркуминът – като естествен детоксикатор, куркумата пречиства кръвта и черния дроб, както и процесите в бъбреците.

  3. Бентонит Клей – със своя силен отрицателен йонен заряд, тя привлича тежки метали, токсини, вредни бактерии и пестициди, като ги извежда безопасно от тялото в безопасно разстояние от стените на дебелото черво.
  4. Клиноптилолитов Зеолит – зеолитът привлича и задържа тежки метали и радиоактивни частици, които са били съхранявани в клетките на тялото.

  5. Активният въглен – активният въглен трябва да бъде във всеки домашен комплект. Той е бърз и ефективен. Може да се разрежда във вода и се консумира за вътрешна детоксикация.

Създайте своята собствена аптека. Доверете се на естествените продукти от майката природа.

 

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)