“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Exilis, уникална терапия за подмладяване на кожата

Автор: Д-р Катя Паскова, Експерт в областта на естетичната дерматология
Публикувано на 01/11/2012, в категории: Beauty and Spa

Отпускането на кожата, образуването на бръчки и други признаци на стареенето започват да се появяват когато се наруши равновесието в механизмите на регулация на метаболизма. Забавят се процесите на обмяна, намалява доставката на кислород, натрупват се отпадни продукти и като последствие се стига до клетъчно стареене. Несъмнено от началото на новото хилядолетие има все по-засилено търсене на методи за подмладяване, като паралелно с това желанието е те да са минимално агресивни. Откакто се появи радиочестотният лифтинг през последните няколко години тази технология непрекъснато се усъвършенства и резултатите са все по-впечатляващи.

Радиочестотната технология използва различни честоти, като излъчваната от апарата енергия се трансформира в топлина в тъканните структури на кожата. В последните 1-2 години в САЩ, а и отскоро в Европа на особено добри резултати се радват пациентите подложили се на радиочестотен лифтинг с технологията Exilis. Тя има официално одобрение от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за третиране на бръчки и отпуснатост на кожата. Успехът на процедурата се дължи на бързото доставяне на достатъчно висока енергия в дълбокия и среден слой на кожата без да има съпътстващо чувство на парене и болка и без необходимост от допълнително охлаждане. Препоръчва се да се започне с тези процедури, когато се появи началното отшускане на кожата и първите белези на стареене. По този начин може да се избегне нуждата от хирургичен лифтинг на по-късен етап от живота.

Също така радиочестотната терапия е изключително подходяща и за най-ангажираните хора. Освен, че ще се радват на резултати още след самата процедура, ще получат и пълния и ефект без почти никакво нарушаване на ежедневните си занимания. прочетете повече

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

Коментари

коментар(а)