“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

 

Десерти

Нашите нови изкушения за здравословни сладкиши, на които трудно може да се устои.

4 Photos

Медиите за нас

Файн Лайн през обектива на медиите.

4 Photos

Маги Алексиева-Меу

Това, което се случва, когато съберете на едно място невероятно сладки хора, група добри приятели, страхотна атмосфера и уникално място, е вечер изпълнена с танци, забавление и смях. Концертът на Мей в София Лайф Клуб беше вълнуващо и прекрасно изживяване! Благодарим ти Мей!

20 Photos

Detox me!

Напук на първия зимен ден, доброто настроение преобладаваше. Събитието по представянето на нашия нов продукт мина очарователно!

37 Photos

 

Мисия

Мисията ни е да популяризираме философията за здравословен живот чрез нашия холистичен подход - здравословно и балансирано хранене, подходящи физически натоварвания и движение, цялостна грижа за тялото и духа.

Стремим се да повишим тази култура и да привлечем колкото се може повече хора към здравословния и пълноценен начин на живот. Крайната ни цел е едно по-здраво общество!

Визия

За нас здравословният начин на живот е изключително добра кауза, затова ние предлагаме ценна информация с цел да превърнем грижата за себе си в лична философия, в необходимост и начин на живот на всеки.

Ще се стремим да привлечем най-добрите експерти като консултанти на Fine Line в името на каузата ни, ще следим световните тенденции и ще предлагаме нови идеи и знание.