“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс. ”

 

Десерти

Нашите нови изкушения за здравословни сладкиши, на които трудно може да се устои.

4 Photos

Медиите за нас

Файн Лайн през обектива на медиите.

4 Photos

Маги Алексиева-Меу

Това, което се случва, когато съберете на едно място невероятно сладки хора, група добри приятели, страхотна атмосфера и уникално място, е вечер изпълнена с танци, забавление и смях. Концертът на Мей в София Лайф Клуб беше вълнуващо и прекрасно изживяване! Благодарим ти Мей!

20 Photos

Detox me!

Напук на първия зимен ден, доброто настроение преобладаваше. Събитието по представянето на нашия нов продукт мина очарователно!

37 Photos

 

Мисия

Мисията ни е да популяризираме философията на хелтиливинг чрез нашия холистичен подход - здравословно и балансирано хранене, подходящи физически натоварвания и движение, цялостна грижа за тялото и духа.

Стремим се да повишим културата за хелтиливинг в България, да привлечем колкото се може повече хора към здравословния и пълноценен начин на живот. Крайната ни цел е едно по-здраво общество!

Визия

За нас здравословният начин на живот (хелтиливинг) е добра кауза, затова ние предлагаме интегрирана услуга за клиента посредством индивидуален подход - с цел да превърнем хелтиливинг в лична философия, в необходимост и начин на живот на всеки съзнателен човек.

Ще се стремим да привлечем най-добрите експерти от България като консултанти на Fine Line в името на каузата ни, и постоянно ще се консултираме с експерти от чужбина, за да следим световните тенденции и да предлагаме иновативни и качествени услуги в България.