“ Луксът трябва да е удобен. В противен случай не е лукс. ”

Мартин Гаджев

Инструктор и консултант по спорт

Мартин Гаджев е консултант по спорт във Fine Line. Трикратен републикански шампион по кикбокс. Започва своята състезателна кариера на 18 годишна възраст. Година по-късно печели пръвото си състезание и става републикански шампион по кикбокс. Не след дълго печели за втори и трети пореден път републиканския шампионат на България. Мнократен участник в държавни състезания по кикбокс, национален състезател на световни състезания.

След прекратяване на състезателната си кариера като национален състезател по кикбокс, Мартин се преотрива в новото си поприще- инструктор по аеробика.

Дългогодишен инструктор по Tae Bo, Spiderap, а в момента е  международен презентър по KombatXtreme „LRF- фитнес Австралия”. Взима участие в редица аерофести и спортни мероприятия по света и главно в Европа. Мартин учи своето висше образование в Национална Спортна Академия, със специалност „Учител по физическо възпитание“. Основател и директор на първата българска академия по фитнес и спорт(BFS ACADEMY). Организатор на най-големият межународен фитнес фестивал у нас и на Балканите Ние Обичаме Аеробиката 2 (We Love Aerobics Vol 2).

Коментари

коментар(а)

Powered by Facebook Comments

За и против силовите тренировки за жени!

Силови тренировки, повече аеробни тренировки или и двете заедно? прочети повече »

Fine Line на „We love aerobics“ на открито

Мартин Гаджев организира фестивала с подкрепата на Фондация „София диша“ , Столична община и Fine Line прочети повече »

С какво помага спортът в ранна възраст?

Спортът в ранна възраст е от изключително значение. Физическата активност при децата включва редица предимства като прочети повече »

Трябва ли да спазваме диети, докато тренираме?

Спортното хранене е успешен бизнес по света. За щастие, не е нужно да плащаме цяло състояние за скъпи продукти, за да сме в добро здраве прочети повече »

Спортове, подходящи за нежния пол

Може би трябва да кръстим статията “само за жени”. Но по ирония на съдбата тя е написана от мъж. В този материал ще говорим за спортовете, които са подходящи за по-нежната половина от човечеството. прочети повече »

Важното при тренировки на висока температура

Промените в температурата на околната среда водят до анулиране на разликата между външната температура и прочети повече »

Как да запазим формата си през зимата, когато не можем да спортуваме на чист въздух?

прочети повече »

Кардио тренировки? Кажете чао на мазнините във вашето тяло

прочети повече »

Лесните спортове – как да запазим форма без стрес и сериозни физически натоварвания?

прочети повече »